Multidrank

Jouw Partner in Op Maat Gemaakte Dranken

Welkom bij Multidrank, dé specialist in drankontwikkeling voor jouw merk. Wij creëren unieke en op maat gemaakte dranken die de essentie van jouw merk weerspiegelen.

Drankontwikkeling op Maat

Of je nu een nieuwe smaak wilt introduceren of een volledige dranklijn wilt ontwikkelen, Multidrank staat voor je klaar. Samen creëren we dranken die jouw klanten zullen verrassen en verleiden. Bovendien bieden wij een complete service, inclusief het afvullen van de flessen en het labelen met jouw merk.

Meer Dan 90 Smaakvarianten

Bij Multidrank geloven we in de kunst van smaak. Daarom hebben we een breed scala aan meer dan 90 smaakvarianten die je kunt verkennen. Het is bijna onmogelijk om alle mogelijke combinaties te vermelden, maar we willen je uitnodigen om je creativiteit de vrije loop te laten.

Onze uitgebreide smaakselectie omvat verfrissende fruitige tonen, kruidige nuances, subtiele bloemige aroma's en nog veel meer. Als het gaat om drankontwikkeling, zijn vrijwel alle smaken mogelijk. Laat je verbeelding spreken en wij zullen de magie voor je in een fles vangen.

Of je nu een gedurfde nieuwe smaak wilt creëren of een klassieke favoriet met een twist, onze experts staan klaar om met je samen te werken en iets unieks te produceren dat perfect bij jouw merk past.

Sterkere dranken?

Ontdek Multidrank's ambachtelijke sterke dranken - whisky, rum en vodka - vol karakter en traditie, allemaal met liefde gemaakt. Elk slokje onthult ons meesterlijke vakmanschap, passie voor authentieke smaken en wordt gedistilleerd in onze eigen ketel.